Kuglepenne med logo er en billig og effektiv reklamemetode

Kuglepenne med logo er en billig og effektiv reklamemetode

Der er en grund til, at stort set alle kan finde minimum et par kuglepenne med logo i deres hjem. Når man modtager sådan en, så gemmer man den, for hvem får ikke brug for en kuglepen på et tidspunkt? Netop derfor er de geniale at bruge når man skal udbrede kendskabet til ens brand og virksomhed.

En klassiker der virker

Grunden til at netop kuglepenne er en virkelig god løsningen, når man vil have udbredt viden om ens brand vidt og bredt, er at det er billigt at købe en stor mængde af dem. Når man har en stor mængde, så er det nemt at få dem spredt ud til en hel masse mennesker. Dette kunne for eksempel være på en messe. Alle disse personer, som har fået din kuglepen, er nu potentielle nye kunder og det er deres familier også. De vil nemt kunne finde din kuglepen frem, når de en dag får brug for din service eller dine produkter.

Men kuglepenne med reklamer er ikke kun en god måde at tiltrække nye kunder på. De kan også være rigtig gode at give til ens allerede eksisterende kunder. Det har stort set altid en positiv indvirkning, når man som kunde får noget ekstra med sit køb. Så hvis du afslutter en service med at give kunden en kuglepen eller tilføjer den til deres produktbestilling, så vil det skille dig som virksomhed ud fra dine mange konkurrenter. For sådan en gestus viser at du går op i at pleje dine kundeforhold. Derudover vil kunden også fra tid til anden blive mindet om at dit firma eksistere og den oplevelse de havde med dit produkt, når de ser kuglepennen.

Tænk over hvilken kuglepen du vælger

Der findes mange forskellige slags kuglepenne hvorpå man kan få trykt sit logo. Derfor bør man tænker over i hvor stort et omfang man har behov for at kunne sprede kuglepennene. Ønsker du at så mange som overhovedet muligt skal have kuglepennen og ved at de skal gives til flere hundrede mennesker, så er det måske meget fornuftigt at vælge en billigere type kuglepen. Sådan at investeringen er rentabel. Dog bør man huske på at kuglepennens kvalitet også siger noget om dit firma og dit brand.

Netop af den grund vil det være en god ide ikke at vælge den billigste kuglepen der findes. For du ønsker ikke at give dine kunder det indtryk at dine produkter eller service er af dårlig kvalitet.

Nogle gange er det en fordel at vælge at få kuglepenne med logo trykt på flere typer. På den måde har du en gave til forskellige formål. De billigere kan bruges til at sprede bredt ud, mens de dyrere kan gives til de kunder hvor du ønsker at pleje forholdet lidt mere.

Husk generelt set at overveje grundigt hvordan kuglepenne bliver designet. Kunden må gerne kunne se at du har lagt noget arbejde i at vælge design, farver og placering af logoet. Det signalerer at du er grundig i din arbejdsproces og indgyder tillid til at du udfører godt arbejde generelt.

Share
Comments are closed.