Derfor burde din virksomhed have nøglesnore med jeres eget navn på

Derfor burde din virksomhed have nøglesnore med jeres eget navn på

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag hviler en meget stor konkurrence på det danske samt internationale marked. Og det er faktisk lige meget, hvad det er for en branche, man er beskæftiget inden for. Og selvom du måske synes, at du befinder dig inden for en meget speciel og måske endda unik niche – så kan du heller ikke vide dig sikker. For lige så snart det går godt for én, så er der straks flere, der vil følge efter.

Der er stor rift om de gode kunder

Derfor er der en hård konkurrence, når det handler om at få fat på de betalende kunder og dem, som der ender med også at blive tilbagevendende kunder. Og det betyder, at du er nødt til at gøre en stor indsats for på den måde at få fat på din målgruppe og dermed de folk, som der med størst sandsynlighed vil ligge penge i din forretning, dit firma eller din virksomhed. Og det er netop grunden til, at du måske bør tænke en smule ud af boksen, når det kommer til den måde, du markedsfører og reklamerer på.

Hvad med at designe noget merchandise?

Der er nemlig mange, der bruger de metoder, der i dag er populære, og det betyder, at de gammelkendte metoder er blevet en smule glemte. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med firmamerchandise, som før i tiden var meget populært. Her så man alt fra kaffekopper og kuglepenne til kortholdere og nøglesnore med firmanavne, logoer, slogans eller andet grafik, der var med til at fortælle en god historie om lige netop ens forretning – og det virkede, hvorfor det er ærgerligt, at det nu er noget der oplever en nedgang.

Alle vil sætte pris på en nøglesnor

Og det er netop derfor, at kan gøre noget unikt ved igen at tye til disse metoder. Det kan du blandt andet gøre ved at designe dine egne nøglesnore, som du gene vil have dem til at se ud, og så kan du dele dem ud som firmagaver til alle dine ansatte. På den måde sikrer du, at dit firma vil blive set alle steder. Når det kommer til en nøglesnor, så er der nemlig tale om noget, der er praktisk for mange, og så er det også et blikfang, der hænger om halsen. Så hvad er der mere at sige?

En nøglesnor er også en fordel for dig

Jo, vi skal også huske, at dine medarbejdere vil elske at få nogle gratisfirmagaver. Det viser din anerkendelse for det arbejde, de gør for dig hver dag, og derfor er det også noget, der vil gøre dem mere loyale og effektive i deres søgen efter kunder til dig. De vil derfor bære deres keyhangers med stolthed og med glæde fortælle om, hvad den står for. Og derfor er det også strategisk for dig med nøglesnore, idet de hurtigt bliver til fritgående reklamer for dig, der virker igen og igen, selvom du kun betaler for dem én gang.

Share
Comments are closed.