Imponer dine kollegaer med nyt tøj på arbejdet

Imponer dine kollegaer med nyt tøj på arbejdet

Udstrålingen og tøjet er enormt vigtigt, når man befinder sig på en arbejdsplads, dette gælder både lige i starten, hvor det selvfølgelig spiller sammen med at lave et godt førstehåndsindtryk. Dog er det også enormt vigtigt på længere sigt.

For både kunder, dine kollegaer og din chef betyder det generelt enormt meget, hvordan man præsenterer sig selv. Som en del af arbejdspladsen repræsenterer man jo også stedet, når man er andre steder, og derfor er det også her helt afgørende at klæde sig professionelt, så man passer ind i stilen, og bliver taget seriøst, lige meget hvor man er.

Investeringen kan betale sig

Til tider kan det godt gå hen og blive dyrt at investere i pænt tøj hele tiden, sådan opfatter mange det i hvert fald i starten. Selvfølgelig kan tøjet da også være dyrt, og man bliver da også nødt til at passe det ind i sit eget budget. Man skal da bare lige have i baghovedet, at det altså kan gøre en enorm forskel, og måske er netop dette med til at give dig din forfremmelse.

Selvom det lyder skørt i nogens øre, da det jo ”bare” er tøj, så betyder det enormt meget for mange. Det er sådan noget, chefen lægger mærke til, og det er noget af det, der får dig til at fremstå som om, at du tager jobbet meget seriøst og går op i det.

En anden grund til at investere i tøjet er selvfølgelig, at når du lægger flere penge i noget tøj eller tasker, så kan det betale sig på den lange bane. Tøjet vil være i bedre kvalitet, og kan i mange tilfælde derfor holde langt længere. Så selvom det virker som rigtigt mange penge lige nu, så skal man altså huske på, at det er billigere end at købe 20 af de billige.

En sidste ting er faktisk, at det er bevist, at folk med højere selvtillid generelt har det nemmere på jobmarkedet, og der er vist intet, der er med til at booste ens selvtillid mere end et helt nyt outfit. Så hav dette i baghovedet næste gang du er på shoppingtur.

Det perfekte brand: Mulberry?

Der findes en million gode mærker, af kvalitet som brander sig på alt muligt forskelligt. De har alle forskellige styles, og pæne modeller, som man elsker. Der er nogle gange så mange, at det kan virke som en hel jungle, og det kan være enormt svært at finde rundt i de mange muligheder. Her er der dog et klassisk brand, som kan hjælpe dig gennem selv de værste tøjkriser, dette er Mulberry.

Mulberry har et klassisk tidløst design som du kan være sikker på, holder for evigt. De er specielt kendt for deres fantastiske tasker som passer til enhver lejlighed. Specielt kollegerne ville blive opmærksomme, hvis du kom anstigende med en Mulberry taske. Du kan få den i alverdens farver, og den klassiske sorte passer til ethvert outfit og sikrer bare, at du ser professionel ud.

Share
Comments are closed.