Har dit firma fået renset tagrenderne?

Har dit firma fået renset tagrenderne?

Man tænker ikke lige over det, men faktisk rammes Danmark årligt af op mod 100 tons vand, der skyller ned over tagene og trækker blade, tegl og skidt ned i tagrenderne. Jo mere skidt og snavs, der ophobes i dine tagrender, des dårligere bliver de og jo større bliver din risiko for at der opstår vandskader i kælderen eller oversvømmelser på jorden under.

Heldigvis findes der rigtig mange firmaer, som tilbyder professionel rensning af tagrenderne hos dit firma – i helt op til 16 meters højde. Med det rigtige udstyr og medarbejdere med mange års erfaring får du en professionel rensning, der giver det optimale resultat.

Hvor ofte skal dine tagrender renses?

Som udgangspunkt kan man sige, at dine tagrender bør renses minimum en gang om året for at sørge for at vandet har fri passage gennem tagrenden og ned i nedløbsrøret. Bliver det ikke gjort vil vandet løbe ud over kanten og ende på jorden under udhænget i store mængder.

Der er dog omstændigheder, der kan være med til at gøre det nødvendigt at få udført en rensning oftere. Det kan være mange forskellige ting, der spiller ind, men som udgangspunkt kan du overveje følgende:

Løvtræer

Ligger dit firma i nærheden af træer, som taber løvet i efteråret, så vil der ofte være mere ophobning af skidt i form af gamle glade i tagrenderne. Det kan betyde, at du skal overveje en ½ årlig rensning i stedet og måske også montering af et gitter eller lignende over tagrenden.

Blæst

Oplever I mere blæst end normalt, så kan det også betyde, at der samles mere skidt og skrald i tagrenderne og derfor kan der være brug for en ekstra rensning, for at komme en stoppet tagrende i forkøbet.

Hvad koster rensning af tagrender København?

Der er stor forskel på priserne for rensning af tagrender københavn, hvilket betyder, at du med fordel kan indhente flere forskellige tilbud, når du skal bestille.

Du kan dog altid regne med, at der er penge at spare, hvis du i stedet for en enkel rensning vælger at købe et abonnement, således, at firmaet du booker hos, automatisk sørger for at komme ud og rense tagrenderne en gang om året – uden du skal bruge tid på at booke eller kapacitet på at huske.

Hvorfor skal tagrenderne renses?

Fordi vandskader er dyre – og kan undgås. Er det sådan, at vandskaden er opstået, fordi tagrenderne er fulde af blade og andet skidt, så er det nemlig ikke sikkert, at din forsikring dækker udbedring af skaden og så bliver det rigtig dyrt at få styr på alt inventaret, der har taget skade af fugt og vand.

Ved at få renset tagrenderne sørger du for at minimere din risiko for vandskader og oversvømmelser i kælderen – og det er både langt billigere og en del mindre omstændigt at få gjort. Derfor, når du overvejer, om det er en udgift, der skal spares væk, så tænk på, hvad det vil koste at få ryddet op efter en vandskade til sammenligning.

Share
Comments are closed.