Få styr på planlægning med den rette elektronik

Få styr på planlægning med den rette elektronik

For at en virksomhed, et firma eller en organisation kan løbe rundt på bedste vis så er det vigtigt, at man planlægger meget. For kun ved hjælp af planlægning kan man komme mange udfordringer i forkøbet og det kan ende med at være en god ide hvis man ønsker at få et større overskud. En måde, hvorpå man kan planlægge meget og gøre det smart er ved hjælp af tidsregistrering, som alle virksomheder har brug for. Denne type registrering kan man godt foretage fysisk eller manuelt, men der findes dog efterhånden så mange gode systemer, som varetager tidsregistrering, at det bedre kan betale sig at vælge et af disse. Er du interesseret i dette så klik her og læs mere og se om et digitalt system til tidsregistrering er noget for dig.

Smart tidsregistrering til kørende medarbejdere

Tidligere var det udelukkende muligt at foretage tidsregistrering hvis man var fysisk til stede på kontoret. I dag er der dog mange, som både arbejder hjemmefra og som kører ud og møder kunder, og som derfor kun meget sjældent frekventerer kontoret. Derfor skal der selvfølgelig også være en mulighed for dem for at foretage tidsregistrering så det ikke kun er dem, der sidder fysisk på kontoret der kan gøre det. Noget, som mange virksomhedsejere bliver meget glade for, at der faktisk findes flere apps, som man kan downloade til mobilen og på den måde foretage den givne tidsregistrering.

Tidligere skulle man som direktør eller ejer have fat i de udkørende sælgere eller medarbejdere, hver gang man skulle foretage tidsregistrering og det kunne være noget, som endte med at tage lang tid. Det var nemlig ikke altid nemt at huske at få fat i de givne arbejdssedler og man kunne derfor bruge lang tid på at skulle spørge efter dem, og ofte endte medarbejderne med at blive irriterede over, at man skulle have dem. Nu er sådanne arbejdssedler dog helt overflødige for i dag kan enhver udkørende medarbejder blot klare sin tidsregistrering ved hjælp af en app på mobilen. Det betyder, at vedkommende ikke engang behøver at have sin computer på sig da han eller hun blot kan gøre det fra mobilen i stedet.

Med digital tidsregistrering sparer man tid

Der findes i dag mange apps, som man kan downloade til sin telefon, og som bruger heraf vil man erfare, at der er stor forskel på kvaliteten af disse. For af og til er der nemlig nogle apps, som er meget gode og har en høj kvalitet, mens det modsatte også meget ofte er tilfældet. Til tidsregistrering vil man ofte erfare, at den app man downloader er god og brugervenlig og den kan kun det, som man skal kunne og derfor er den nem at bruge for alle medarbejdere, også dem, som ikke er så vant til de nye digitale teknologier.

Af og til kan man som udkørende medarbejder komme ud for, at man ikke har adgang til internettet. Det er naturligvis forholdsvis sjældent, at dette sker, men ikke desto mindre er det noget, som godt kan ske. I disse tilfælde kan man sagtens foretage tidsregistrering alligevel, for det kan man gøre helt uden internet. Netop dette er en af de store fordele, som mange ser ved at foretage den vigtige tidsregistrering ved hjælp af mobilen. Det kan du bla. hos BeSoft

Share
Comments are closed.