Et whiteboard er en af de vigtigste kontorartikler på uddannelsesinstitutionen

Et whiteboard er en af de vigtigste kontorartikler på uddannelsesinstitutionen

Når du skal købe kontorartikler til uddannelsesinstitutionen, er der en vigtig ting, som du ikke må glemme: whiteboard talvlen. Og den er faktisk langt vigtigere end en række andre former for kontorartikler. En whiteboardtavle kan nemlig både være et rigtig effektivt værktøj for det administrative personale og for underviserne. Det er derfor helt uundværligt for jer at have.

I undervisningen er det måske åbenlyst, at tavlen kan bruges til at skrive de vigtigste keywords ned. Det er med til at gøre det nemmere for eleverne at holde fast i pointerne og selv notere dem ned. I administrationen kan I måske have sværere ved at se, hvordan I kan bruge en whiteboard, men det er der faktisk rigtig mange forskellige måder, hvorpå I kan.

En whiteboardtavle gør det nemt at dele ideer

Har I en whiteboard hængende i administrationens kontor, bliver det meget nemt for jer at dele ideer og vigtige budskaber. Tavlen gør det enkelt for alle at se de forskellige forslag, der er kommet. Det er lige meget, om I alle sidder samlet i lokalet og deltager i en brainstorm, eller I går til og fra og skriver ideer på, efterhånden som de kommer til jer.

Der kan være mange ting, der er smarte for jer at have stående på tavlen. Det kan være, at I skal finde på et nyt navn til en uddannelse, og at I derfor har brug for noget tid til at gå og summe over, hvad uddannelsen skal hedde.

I andre tilfælde kan det være en hjælp, at du kan skrive noget op på en stor tavle. Det kan for eksempel være, hvis det er dig, der sidder og laver skemaer. Så kan det være rart at have en stor flade, hvor du kan overskue alle dagene på en gang. Det kan være svært, når du sidder ved en computer.

Det skal du tænke over, når du køber et whiteboard

Når du køber en whiteboard til uddannelsesinstitutionen, skal du først og fremmest se på, om den skal bruges i undervisningen, eller om den skal bruges på kontoret. I undervisningen kan det være rart, at tavlen hænger på væggen, så den ikke optager plads fra gulvet i klasselokalet. Det kan ofte være trangt nok i forvejen med mange borde og stole. Derudover gør det, at tavlen hænger fast på væggen, at der ikke er nogen, der kan komme og tage den, så den mangler til undervisningen.

På kontoret kan det være en fordel for jer at have en whiteboard hængende på væggen, men det kan også være en fordel, at I har en tavle, I kan flytte rundt på. På den måde kan I bruge den, når I sidder inde på kontoret, men kan også bruge den, når I sidder i mødelokalet. I behøver dermed ikke at skrive jeres ideer ind på en computer eller flytte dem til en anden tavle. I kan bare tage tavlen med. Få mere inspiration til, hvordan du kan bruge en whiteboardtavle her: https://justmore.dk/whiteboardtavler

Share
Comments are closed.