Derfor burde du holde en temafest for dine kollegaer

Derfor burde du holde en temafest for dine kollegaer

Det rareste er selvfølgelig altid at have det så godt som muligt på arbejdet – dette gælder både socialt og rent fagligt. Det er derfor en god ide at have et godt forhold til sine kollegaer, ikke kun et godt professionelt forhold, men når man bruger så lang tid på kontoret, så er det altså også rart at have nogle reelle venner, man kan fjolle lidt rundt med i pauserne, eller spise frokost med.

En måde at styrke dit forhold til dine kollegaer på, er derfor at holde en fest eller andet socialt arrangement. Dette styrker både dit forhold til de andre, men også det generelle sammenhold. Du får her nogle tips til, hvordan det skal holdes.

Derfor er det gode forhold til kollegerne vigtigt

Pointen med denne fest er jo til dels at styrke forholdet på arbejdspladsen, og selvfølgelig bare at have en sjov aften. Grunden til, at det altid er en god ide at styrk, arbejdsrelationer, lige meget hvor gode man synes de er i forvejen, er selvfølgelig bl.a. pga. arbejdsmæssige hensyn.

Her kommer det i spil, at det er sjovere at arbejde og at tage på arbejde, hvis man har det godt – både socialt og fagligt. Dette så vi jo allerede i folkeskolen, hvor dem der ikke havde det så godt socialt, ofte også var dem, som kom bagud fagligt, bl.a. fordi der skulle mere til, før de kunne tage sig sammen til at komme. Det samme princip gælder på arbejdet, og et godt forhold til kollegerne kan få dig til at spurte afsted på arbejde bare for at se dem.

Det perfekte tema til din fest

Har mange af os ikke i lang tid drømt om at tage til oktoberfest? Den kæmpe drukfest, der bliver afholdt i Tyskland, hvert år, hvor der bliver drukket bekymrende mængder af øl. Hvis du er en af dem, også har set på de sjove tyroler kostumer, den lækre mad, og den hyggelige stemning, med misundelse. Så er det da bare på tide at bringe oktoberfesten hjem. Her kan du jo eventuelt vælge at korte den lidt ned, og lave en såkaldt mild udgave, i hvert fald hvis du gerne vil undgå fulde kollegaer i tyroler kostumer, dansende rundt på dit gulv i en fuld måned.

Du kan blot holde en blot festaften med temaet oktoberfest. Det er et hyggeligt tema, som lægger op til en masse øldrikning, og sjove tyroler kostumer over hele linjen. Det vil være en fest, som i den grad er med til at styrke sammenholdet og give lidt sjov at tale om på det ellers til tider, grå og kedelige kontor. Den eneste ulempe er, at gulvet nok ikke ville have det så godt, efter disse ekstreme mængder af øl, og det kan derfor anbefales at stille et par langborde op ude i haven. Her får du også rigtigt oktoberfeststemningen, især hvis du sørger for en sjov grillmester i et tyroler kostume, der står og steger pølser til hele banden. Så kan det da ikke gå galt.

Share
Comments are closed.