Sæt de rigtige rammer for virksomhedens kontorer

Sæt de rigtige rammer for virksomhedens kontorer

Der er så mange ting, der skal være i orden, for at et kontor er velfungerende. Det er lidt, som når man skal købe hus. Det handler meget om placeringen. Er der let adgang til adressen med offentlige transportmidler, og er der gode parkeringsforhold for de medarbejdere, der kommer på arbejde i bil.

 

Næste skridt er pladsforholdene. Der skal være plads nok til, at medarbejderne ikke sidder alt for tæt, men de skal også kunne sidde sammen. Dertil kommer, at der skal være gode mødefaciliteter, spiseforhold og der skal helst også være mulighed for at få hjælp til at bestille mødeforplejning og hjælp til større kopiopgaver og den slags.

 

Der skal også være mulighed for at opbevare ting under lås og slå, uden at det bliver helt umuligt at få adgang til de ting. Men den slags kan nemt løses med et centralt placeret nøgleskab, hvor de nødvendige nøgler bliver opbevaret sikkert og tilgængeligt for alle dem, der har behov for dem.

Nøgleskab til virksomhedens bilnøgler

Det kan også være, at virksomheden har biler, som medarbejderne kan låne, når de skal køre til  og lignende. Igen er det vigtigt, at der er et hensigtsmæssigt nøgleskab, hvor man kan hente nøglen til den bil, man skal låne, og hvor man kan hænge den tilbage, når man har stillet bilen på plads.

 

Find et nøgleskab og løs problemerne med løse nøgler, som aldrig er helt der, hvor de burde være. Det skaber dårlig stemning, og i stedet for at køre af sted, når man havde planlagt det, bliver man forsinket og risikerer måske lige frem at komme for sent til et møde eller ud til en kunde, som har brug for hurtig hjælp. Og da glade kunder er et mål for de fleste virksomheder, så skal det i hvert fald ikke være en nøgle, der er blevet væk, der forhindrer medarbejderne i at opnå det.

Styr på nøglerne sparer tid for medarbejderne

På alle arbejdspladser er der fokus på effektivitet. Tid er jo som bekendt penge. Det betyder, at der skal være en generel orden og struktur på alle de ting, som er fælles værktøjer, så medarbejderne ikke spilder unødig tid på at lede efter ting som kontorartikler. Uanset om det er papiret til printeren, kuglepennene eller alle de forskellige nøgler, som der kan være brug for i enhver virksomhed.

 

Der findes mange forskellige typer af nøgleskabe, og de fås i mange størrelser. Det vil helt sikkert være muligt at finde et skab, der passer til det antal nøgler, der skal være adgang til i ethvert firma. Skal det være et skab, som alle har adgang til, eller skal det være et skab, der har kodelås. Der kan også være behov for, at skabet er sikkerhedsgodkendt, for eksempel på grund af krav fra forsikringen.

 

Endelig er det en smart idé også at anskaffe nøgleskilte, så hver enkelt nøgle kan markeres, så man kan se, hvad den enkelte nøgle er tid. Hvis man ikke gør det, så vil der hurtigt blive problemer med nøglerne. Også selv om de hænger på deres plads i nøgleskabet.

Share
Comments are closed.