Få mere ud af dine møder i de rette omgivelser

Få mere ud af dine møder i de rette omgivelser

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan og hvor du vælger at holde dine møder. Med de helt rette omgivelser opnår du de bedste muligheder for kreativ udfoldelse og nye ideer

 

Holder din virksomhed mange møder, konferencer, kurser og lignende, så er du måske på udkig efter det helt rette sted at invitere kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere ud. Det er nemlig en rigtig god idé at komme lidt væk fra de vante omgivelser, når der er behov for at tænke nye ideer og tage vigtige beslutninger op.

 

I denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvordan du kan sørge for at få mest muligt ud af dine konferencer eller møder med kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere.

 

Book mødelokaler i unikke omgivelser

Uanset om det er en konference, et strategimøde med ledelsen, en workshop eller et kundemøde, du skal afholde, har omgivelserne og faciliteterne stor betydning for, hvordan dagen forløber, og hvad deltagerne synes. Derfor gør du klogt i at vælge at finde et helt andet sted en de vante omgivelser og bruge god tid på at vælge det rette sted for din virksomhed.

 

Når du skal vælge det perfekte sted for din virksomhed, bør du først og fremmest tjekke, at der er de faciliteter, I får brug for under mødet. Undersøg blandt andet, om der er det rette AV-udstyr, om det er gode muligheder for at benytte trådløst internet, og om I kan bestille frokost og anden forplejning.

 

Dernæst er det omgivelserne, der skal være i fokus. Gå gerne efter steder, der er anderledes end de omgivelser, virksomheden normalt befinder sig i. Her er det en god idé at vælge et sted, der er omringet af unik natur, som både kan være med til at inspirere og give et afbræk, når der er behov for pause.

 

På Borre Knob i Juelsminde er det netop de naturskønne omgivelser, der er i fokus. Her kan du booke mødelokaler i unikke omgivelser, der danner optimale rammer for et effektivt møde eller konference. Udover at være omringet af skøn natur, er du også sikret rigtig god forplejning på Borre Knob, hvor personalet sørger for sund og nærende mad til mødedeltagerne. Stedet giver dermed de bedste forudsætninger for en effektiv og kreativ dag.

 

Forbered deltagerne på bedste vis

Når der er styr på de helt rette omgivelser, er næste step at forberede deltagerne så godt som muligt på, hvad der kommer til at ske i løbet af dagen. Et møde, en workshop eller en konference bliver nemlig ikke kun en succes af at vælge det rette sted at afholde det. Det kræver også god forberedelse og udnyttelse af tiden.

 

9 ud af 10 oplever jævnligt spiltid ved møder, og det påvirker naturligvis produktiviteten. Uanset om det er en større konference, et kundemøde eller en mindre workshop, har forberedelsen derfor rigtig stor betydning. Det gør dagen langt mere effektiv, da alle er med på, hvad formålet er, og hvad der skal komme ud af dagen.

 

Til en konference er det vigtigt at forberede deltagerne med nyttig information om sted, forplejning, varighed og indhold, så der slet ikke er tvivl om, hvilken dag der venter dem. Disse fire elementer har stor betydning for, om det overhovedet er relevant for dem at deltage, og om de kan få noget ud af dagen, som de kan bruge i deres arbejde fremover.

 

Til et møde eller en workshop er det ligeledes vigtigt at informere om sted, forplejning og varighed, men det er også vigtigt at lægge vægt på, hvad du forventer af deltagerne på denne dag. Kun på den måde kan alle forberede sig bedst muligt til mødet. Derudover bør du også sende en klar dagsorden ud, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvad der skal ske i løbet af dagen.

 

Så hvis blot du sørger for at bruge god tid på at vælge de rette omgivelser og forberede dig godt, får du og dine deltagere helt sikkert langt mere ud af dagen.

Share
Comments are closed.