En diplomuddannelse sikrer samspil mellem job og uddannelse

En diplomuddannelse sikrer samspil mellem job og uddannelse

Diplomuddannelse (Foto: campusaccess.com)
Diplomuddannelse (Foto: campusaccess.com)

En diplomuddannelse er en videregående uddannelse, der er erhvervsrettet. Du bygger ovenpå din allerede afsluttede uddannelse, og kan målrette din øverste udannelse din igangværende karriere. Diplomuddannelsen kan sidestilles med en bachelor.

I disse år med finanskrise, ryger flere og flere mennesker ud af arbejdsmarkedet. Dem der mister jobbet først, er dem med laveste uddannelse og så fremdeles. Vi skal leve af vores knowhow, og høj uddannelse sikrer dig et fyldestgørende cv og ekstra kompetencer. Det er vigtigt, hvis du vil sikre dig plads på arbejdsmarkedet. Det smarte ved diplomuddannelsen er, at du træffer et målrettet valg, mens du er på arbejdsmarkedet. Du kan specialisere dig i lige netop det, du ønsker at prøve kræfter med, og du kan vælge en uddannelse, der spiller sammen med din erhvervserfaring. Det mindsker chancen for, at du står med en ubrugelig uddannelse, fordi branchen eller efterspørgslen har ændret sig.

En diplomuddannelse sikrer din faglighed

Alle diplomuddannelser er baseret på den nyeste viden, og de vil altid være tilpasset arbejdsmarkedet, nye tendenser og strømninger. Derfor får du altid en uddannelse, der giver dig specifikke og brugbare kompetencer.

Diplomuddannelserne er mulige i mange fag. Sundhed, pædagogik, it, ledelse, økonomi, medie og kommunikation er blot nogle af de fag, du kan tage en diplomuddannelse indenfor.

Da du allerede er på arbejdsmarkedet, vil diplomuddannelsen oftest være fleksibel, så du kan kombinere uddannelse og arbejde. Nogle uddannelsesforløb ville kunne splittes op på bestemte ugedage, og du vil også kunne tage i skole for eksempel formiddag og arbejde eftermiddag på nogle forløb.

Læs mere om din diplomuddannelse her: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/Sider/Diplomuddannelser.aspx

Share
Comments are closed.