Virksomhedsudvikling vil altid være nødvendigt

Virksomhedsudvikling vil altid være nødvendigt

Virksomhedsudvikling (foto: hansentoft.dk)
Virksomhedsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Virksomhedsudvikling vil altid være nødvendigt

Der er næppe nogen, hvis næse det er gået forbi, at globaliseringen ikke længere er noget vi kun snakker om. Det er og bliver et faktum, at hele verden er de fleste virksomheders marked. Det betyder naturligvis, at man har en væsentligt øget konkurrence fra lande, hvor arbejdsforholdene er ganske anderledes. Det kræver i høj grad på virksomhedsudvikling, at stå distancen imod lande som Kina og Indien. De vil meget gerne overhale, når de ser den mindste mulighed for det.

I Danmark foregår der meget virksomhedsudvikling imod mere videnstunge arbejdsformer. Tidligere har Danmark været et landbrugsland, og et land hvor vi syede meget tøj. Det skete blandt andet i Vestjylland. I dag har de virksomheder, der har villet overleve i tøjindustrien været nødt til at overgå til andre produktionsmetoder, for at holde trit med de ekstremt lave lønninger i lande som Bangladesh og Vietnam.

Automation er en stor del af den virksomhedsudvikling vi ser i Danmark. Det er ved at være en kendsgerning, at vi får meget svært ved at bibeholde arbejdspladser som er meget mandskabstunge, da andre lande kan underbyde os til hver en tid. Derfor ser vi i øjeblikket mange danske virksomheder, som satser på at få flere robotter ind i produktionslinjerne, for på den måde at opretholde en stor produktivitet, samtidig med at lønudgifterne kan falde løbende. På den måde opretholdes konkurrencedygtigheden.

Virksomhedsudvikling kan være rigtig mange ting

Hvis man som virksomhed er blevet opkøbt af en større spiller på det udenlandske marked, vil man temmelig sikkert opleve, at der skal foregå en vis virksomhedsudvikling for at strømline virksomheden med den større koncern man er blevet en del af. Det kræver, at man som virksomhed bliver behandlet ordentligt, for at den slags forløbet gnidningsfrit, og at man ikke pludselig står med en håndfuld meget utilfredse medarbejdere.

www.hansentoft.dk er stedet hvor du kan læse om virksomhedsudvikling.

Læs meget mere om virksomhedsudvikling her:

Frem din virksomhed med virksomhedsudvikling

Virksomhedsudvikling er fundamentalt for en god virksomhed

Share
Comments are closed.