Undervisning i sund og god ledelse

Undervisning i sund og god ledelse

Tag den rette uddannelse i ledelse og det her kunne blive din fremtid (Foto: jobbank.dk)
Tag den rette uddannelse i ledelse og det her kunne blive din fremtid (Foto: jobbank.dk)

At være en god leder kræver stort overskud, tålmodighed og omstillingsparathed. Du skal hele tiden være klar til nye udfordringer og lynhurtigt kunne regne et alternativ eller en plan B ud. Du skal turde stole på dig selv og turde tage det ansvar, det er at bestemme over andre medarbejdere.

Du kan enten lære de kompetencer gennem mange års erfaring på arbejdsmarkedet. Du skal dog være heldig, for lige at få alle de kompetencer, som det kræver en god leder. Du kan i stedet tage en kompetencegivende uddannelse hos VIA University College. Her kan du udvikle dine færdigheder som leder.

VIA University College er Danmarks største professionshøjskole, der tilbyder mange uddannelse og nogle dygtige lærer, der ofte også har være ude på arbejdsmarkedet i det fag, som de underviser dig i. Det er altså ikke bare undervisere, der kun kender skolens fire vægge.

Kombiner arbejde og uddannelse

VIA University College kan du tage en uddannelse og stadig beholde dit nuværende arbejde. Du kan med eksempelvis en akademiuddannelse eller et diplom i ledelse blive en god leder.

Når du tager en akademiuddannelse eller et diplom i ledelse, så sammensætter du et forløb, der passer med dit nuværende arbejde. Du kan tage uddannelserne på eksempelvis 2 eller flere år, således du ikke bliver stresset over stadig at skulle passe dit gamle job.

Med en videreuddannelse i ledelse styrker du dine chancer på arbejdsmarkedet, da du både besidder nogle faglige kompetencer indenfor et bestemt fag og samtidige præsterer at lede en afdeling.

Læs mere om kurser og uddannelse i ledelse:

Kurser i projektledelse, lederudvikling og firmastrategier

Ledelse kan være en god egenskab at have

Diplom i ledelse – bliv lederen, du selv gerne ville have haft

Share
Comments are closed.