Tag en efteruddannelse og styrk dine faglige kvalifikationer

Tag en efteruddannelse og styrk dine faglige kvalifikationer

Hold dig selv relevant med efteruddannelse (Foto: smallbusinessadvice.org.au)
Hold dig selv relevant med efteruddannelse (Foto: smallbusinessadvice.org.au)

Hvis du går og synes, at du efterhånden kan udføre dine arbejdsopgaver i søvne og samtidig har lyst til at finpudse dine faglige kvalifikationer og få nye udfordringer, bør du overveje at tage en efteruddannelse. Efteruddannelsen vil give dig helt nye metoder til at gribe dit fag an på. Du vil lære, hvad der er sket med dit fag, siden du forlod det, få nye ideer, der vil bidrage med nye indspark på din arbejdsplads og styrke din faglige såvel som personlige udvikling.

Derudover skulle det være sundt af og til at bryde med sin vante gang. Dagligdagen. Gøre noget nyt, hvor vi udfordrer os selv og vores evner. Det er jo tit sådan, at når vi runder en vis alder, stilner det af med nye spændende opgaver hele tiden. Pludselig skal vi selv opsøge mulighederne mere aktivt end tidligere for at sikre, at vi får de spændende opgaver. Undersøgelser viser, at er vi glade på jobbet, er vi også gladere derhjemme. Desuden kan alle nok nikke genkendende til, at det er sjovere at gå på arbejde, hvis man brænder for det, man laver. Så tag sagen i egen hånd og beslut dig for, hvordan dit videre arbejdsliv skal forme sig.

Efteruddannelse er til gavn for meget

Udover at du med ret stor garanti vil elske at lære noget nyt og videreudvikle dig efter at have trådt vande i den samme stilling i mange år, er der meget andet godt at komme efter ved at efteruddanne sig. Måske dine nye faglige kvalifikationer bør medføre en lønforhøjelse? Eller måske er du slet ikke længere i den rette afdeling, man skal hen i en anden? Måske er du slet ikke længere i det rette job? Efteruddannelse vil tvinge dig til at reflektere over din situation og ændre den, hvis den ikke længere matcher dine faglige og personlige behov.

Læs mere om efteruddannelse her

Share
Comments are closed.