Sådan pepper du firmajulefrokosten op

Sådan pepper du firmajulefrokosten op

Den årlige julefrokost i firmaet er noget, som rigtig mange af de ansatte ser frem til. Her skal det handle om noget andet end bare arbejdet, og her kan de slå håret ud og bare hygge sig med deres kolleger. Men julefrokoster kan nogen gange skuffe.

Man ser nemlig ofte en tendens til, at denne type af arrangementer bliver kedelige eller forudsigelige. Og det er ærgerligt. Derfor får du nu her 3 idéer til, hvordan du kan spice din næste firmajulefrokost op, og på den måde give de ansatte en rigtig god dag.

Ginsmagning

For at starte festen godt ud kan det være en god idé at lave noget aktivt. Dette behøver ikke at være motion – noget som mange nok vil modsætte sig lige inden en fest. Men det skal være noget, hvor man interagerer med hinanden og kommer på banen.

Her er ginsmagning en sjov idé. Denne aktivitet starter aftenens alkoholindtag ud på en god måde, og så kan man i ro og mag komme kollegerne ved, imens man smager på sagerne. Gin er en drik, som mange godt kan lide, så på den måde passer det perfekt. Se hvor du kan smage gin her.

Arranger underholdning

Når først festen for alvor går i gang og folk sidder og hygger sig med både det våde og det tørre, så kan man godt ende med, at alle bare sidder fladt ned og ikke rigtig bevæger sig rundt. Dette kan godt dræbe en fest. Derfor er det godt med noget, som bryder lineariteten.

Enhver form for underholdning kan gøre det. Typisk er det billigt for eksempel at leje en komiker, lave en quiz eller måske hyre en eller anden kendt person til at fortælle en historie. Man kan også engagere en gruppe af ansatte til at stå for underholdningen.

Hyr et band

Dans er definitionen på en god fest, og så er den ikke længere. Dans er en måde at slåhåret ud på og være sammen med hinanden på en helt anderledes måde. De fleste elsker desuden at danse – især når de har fået lidt indenbords.

Den bedste måde at åbne dansegulvet på er ved at hyre et band. Et professionelt band skaber en helt anden stemning end en højtaler, som står ovre i hjørnet. Bandet kan spille op til fest, og du kan sørge for at hyre et, som kan spille en masse klassikere, som folk kender.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *