Pædagogisk psykologi styrker dig på din sociale arbejdsplads

Pædagogisk psykologi styrker dig på din sociale arbejdsplads

Uddannelsen i pædagogisk psykologi giver dig universelle færdigheder (foto hansentoft.dk)
Uddannelsen i pædagogisk psykologi giver dig universelle færdigheder (foto hansentoft.dk)

Står du i en situation, hvor du godt kunne tænke dig nogle flere psykologiske redskaber til at håndtere sociale situationer? Hvor du gerne vil være konfliktknuser, hjælpe virksomheder på fode igen eller blot selv bruge det, der hvor du arbejder?

Pædagogisk psykologi er oplagt til dig, der synes, det er interessant at arbejde med, hvordan man skaber gode arbejdsmiljøer. Det kan både være kollegaer imellem og på en arbejdsplads, hvor du arbejder med en særlig socialgruppe. For eksempel børn eller udsatte unge.

Det er en stor fordel at kende til pædagogisk psykologi og kunne arbejde med termerne indenfor faget. Pædagogisk psykologi giver dig et større overskud i pressede situationer. Du lærer at se hvordan man kan løse egne såvel som andres konflikter. Det er en stor fordel, hvis du gerne vil være med til at skabe et positivt og fremadrettet succesfuldt arbejdsmiljø.

En god konfliktknuser

Pædagogisk psykologi kan bruges på mange forskellige måder. Det er for eksempel en stor del af moderne ledelsesstrategi, da man ikke længere kan føre sine medarbejdere med en upersonlig og hård hånd. Jo mere man føler empati og kender til reaktionsmønstre, jo mere kan man i dag få ud af sine medarbejdere og deres kompetencer.

Det er et sikkert skridt at fokusere mere på psykologi og pædagogik i ledelser. Det er her, der ofte kæmpes nogle hårde kampe, det er her, der skal forsones. Det kan du både som værende en del af ledelsen, men du kan også være ansat i en virksomhed til at hjælpe den med at knuse nogle af de konflikter, de har bygget op.

Pædagogisk psykologi er ganske relevant for virksomheden, der gerne vil arbejde med sig selv, udvikle sig og nå toppen af de mål, som man har sat.

Dyk ned i pædagogisk psykologi – både hvis du vil arbejde med det i sociale eller virksomhedsmæssige jobs.

Se mulighederne for pædagogisk psykologi hos VIAUC.dk

 

Læs mere om pædagogisk psykologi:

Pædagogisk psykologi flytter grænser fagligt og personligt

Share
Comments are closed.