På udkig efter erhvervslejemål i Jyllands hovedstad

På udkig efter erhvervslejemål i Jyllands hovedstad

Er du på jagt efter gode erhvervslejemål i Aarhus og omegn? Så læs med her og få et overblik over mulighederne for at leje lokaler til erhvervsbrug i den jyske hovedstad.

Aarhus har i de senere år opført et stort antal nye erhvervsejendomme, og udbuddet af ledige lokaler til erhverv er da også stort. Men byen er samtidig blevet meget attraktiv for erhvervsvirksomheder, og derfor kræver det netop nyopførte lejemål.

Lejemål i midtbyen og omegn

Århus C har et stort udbud af spændende og attraktive erhvervslejemål, men der er også mange lokaler til leje ved Århus havn. I dette område sker der meget, og flere byggerier er lige nu under opførelse. Den store modekoncern Bestseller er for nylig rykket i erhvervslokaler i området, og der er en spændende udvikling i denne del af byen.

I Århus midtby er der et stort udbud af ledige erhvervslokaler og -ejendomme. Erhvervslejemål i Århus er attraktivt på grund af den gode infrastruktur, som er under opsejling. Letbanen forventes færdig inden for kort tid, og det betyder en udvidelse af bymidten. Transporten til forstæderne lettes markant, og det samme gør transporttiden. En stor del af de ledige lokaler til leje i Århus C er kontorer. Butikslokaler er ofte dyrere i forhold til kontorlokaler – det skyldes deres butikkers beliggenhed nær strøg og gader med meget liv.

Det er dog ikke kun midtbyen, der rummer gode erhvervsområder. Også Århus N, Skejby, Viby, Hørning, Hasle Odder, Egå, Tilst, Højbjerg og Brabrand kan tilbyde attraktive erhvervslokaler. Disse områder har gode parkeringsfaciliteter, som lejemålene i midtbyen har sværere ved at imødekomme.

Der er især mange lokaler til leje i Viby J. Den gode beliggenhed tæt på midtbyen gør lejemål her til en oplagt mulighed for dig, der søger et erhvervslejemål i Århus, men som ikke har økonomi til de dyre huslejer, som følger med udbuddet i centrum. Med godt fem km ind til Århus C er du ganske tæt på, men kan nyde godt af de parkeringsmuligheder, som lejemålene i Viby J har.

I stedet for at leje kan du også købe. Der findes lige nu mange erhvervslokaler til salg i Århus. Et godt råd, inden du køber, er at undersøge området og lokalerne grundigt først. Hvordan er faciliteterne og infrastrukturen? Kræver ejendommen eller lokalerne renovering? Er de lyse og med god akustik? På den måde tager du alle forbehold for at lave et godt køb af erhvervslokaler.

erhvervslokaler

Lokaler til restaurant, lager og fest

Søger du et lager til leje i Århus, er mulighederne mange og gode. Der er mange gode erhvervsejendomme og lagerhaller nær motorvejene. Det gør det nemt og hurtigt for logistik- og industribrancherne at komme til og fra ejendommen.

Desuden finder du mange restaurantlokaler til leje i Århus og omegn. Århus huser mange gode restauranter og har et attraktivt gastronomisk niveau. Står du derfor med en drøm om at starte din egen restaurant, er Århus bestemt en god mulighed for at etablere sådan en. De ledige lejemål til restaurantbrug ligger blandt andet helt inde i centrum af Århus – dog er restaurantlejemål nede ved den populære å sjældent ledige.

Skal du holde et bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en anden stor fest, er der mange spændende festlokaler til leje i Århus og omegn. Mange af lokalerne er charmerende og lyse og vil passe til enhver fest. Dog varierer priserne på festlokaler meget mellem Århus C og Århus V eller Århus N. Dine gæster vil have lettere ved at parkere, hvis festen ikke holdes midt i centrum, og lokalerne er tilmed billigere her.

Share
Comments are closed.