Naviger de forskellige lottospil

Naviger de forskellige lottospil

Når man begynder at se på de forskellige lottospil, er det tydeligt at der er mange forskellige slags. Hvordan vælger man det rigtige? Hvad er forskellen på dem? Hvordan vinder jeg de mange millioner?

Det behøver på ingen måde at være besværligt. Lotto er ikke et svært spil at spille med på, og er forholdsvist enkelt at tilgå.

Når man først har dannet sig et overblik over mulighederne, er der kun en ting tilbage at gøre; nemlig at spille.

Hvad er forskellen mellem viking lotto og normalt lotto?

Hvis man tager udgangspunkt i to forskellige slags lotto, kan man vælge viking lotto og det normale lotto.

Det normale lottospil har eksisteret i mange år, og har ændret sig en smule gennem årene, men på ingen måde signifikant. Helt simpelt går spillet ud på at have 7 rigtige tal på sin kupon. Det normale lotto kommer i flere forskellige udgaver, og kan spilles ved at købe en kupon, så vel som det kan spilles online. Viking lotto, er et fælles lottospil på tværs af 9 lande, heriblandt de skandinaviske lande. Viking lottotal udtrækkes hver onsdag, og gik tidligere under det meget nærliggende navn: Onsdagslotto. Spillet er meget simpelt, og handler om at have seks rigtige hovedtal og et rigtigt vikingtal. Man kan på den måde antage, at viking lotto er en videreudvikling af det normale lottospil.

Hvordan spiller jeg viking lotto?

Ligesom det normale lotto, findes viking lotto også i flere forskellige varianter. Dog handler det helt simpelt om at have 6 ud af 48 hovedtal rigtige, og 1 ud af 8 viking lotto tal rigtige.

Her har du muligheden for at gå ned i din lokale kiosk og købe en fysisk kupon, eller du kan gå på nettet og spille det der.

Førsteprisen i viking lotto er altid mindst 19 millioner kroner, og onsdag efter viking lottotallene er trukket, kan hurtigt blive en indbringende dag.

Spillet er meget simpelt, og man skal på ingen måde være bange for at give sig i kast med det.

Mange ender med at gøre det til en ugentlig tradition at sidde foran skærmen, og vente på ugens viking lottotal.

Måske er det noget man deler med sin familie inde ved stuebordet, eller også er det en hyggelig ting, man har med sig selv.

Er viking lotto bedre end normalt lotto?

Det er meget forskelligt hvilken slags lotto man foretrækker. Nogle holder sig til den almindelige slags, simpelthen fordi det er den som de altid har spillet.

Andre foretrækker viking lotto, da førstepræmien ofte bliver enormt stor. Grundet det internationale samarbejde mellem de 9 lande der udgør lottopuljen, kan man ofte komme op på meget høje beløber, hvilket tiltrækker mange spillere.

Om viking lotto er bedre end normalt lotto, er altså et spørgsmål man må gøre op med sig selv og sine præferencer.

Eventuelt kan man prøve at spille en uge på viking lottotal, og en anden uge på de normale lottotal, og se hvad man foretrækker.

Share
Comments are closed.