Mayland kalender – et must i enhver virksomhed!

Mayland kalender – et must i enhver virksomhed!

Få styr på opgaver og aftaler med en Mayland kalender!
Få styr på opgaver og aftaler med en Mayland kalender!

Vi lever i en digital tidsalder – ingen tvivl om det. Men lige meget hvor mange smarte apps, transportable tablets og iPads, samt andre tekniske dippedutter og dingenoter som findes, så er der intet der slår en god, gammeldags kalender!

Med en papirkalender kan du holde styr på tid, aftaler og møder.

En god kalender skaber både overblik, struktur og indblik i både medarbejderens og ledelsens gøren og laden – og det er her at især Mayland kalendere virkelig brillerer, som et must i enhver virksomhed!

Dansk kvalitet i højsædet med Mayland

Når ordet ”kalender” nævnes, falder tankerne tit hen på Mayland kalendere, som nærmeste fungerer som et synonym for ”kalender” – men hvad er en Mayland kalender egentlig?

Mayland (el. Mayland Burde), er et dansk grundlagt bogtrykkeri og forlagsvirksomhed, der fremstiller og producerer papirkalendere i stor stil til danskerne – noget de har gjort i mere end 130 år. Deres erfarenhed og ekspertise overføres til kalenderne fra Mayland, der, uden tvivl, er nogle af de mest populære og professionelle kalendere der findes på markedet.

Hold styr på tid og aftaler med en Mayland kalender

En Mayland kalender sætter skik på tiden – kort og godt. Det er et solidt værktøj, som ikke bukker under for diverse opdateringer eller komplicerede virusser. Samtidig så sender en flot kalender fra Mayland et stærkt signal, både arbejdsmæssigt og personligt. Men en Mayland kalender i hånden, efterlader man nemlig både et aftryk om kvalitetsrigt tilbehør samt en trofast og struktureret medarbejder.

Time-, dags-, eller ugekalender m.m. – hvad har du behov for?

Der findes mange forskellige typer af kalendere fra Mayland, der passer til forskellige behov. Hvad enten du har brug for en time-, dags eller ugekalender til virksomheden, så kan du få det med Mayland.

En flot indbundet månedskalender er f.eks. til dig, der gerne vil have det store overblik med både time-, dags-, og ugekalender samlet i én og samme kalender. Også en vægkalender kan være praktisk til at på væggen eller måske en bordkalender stående på skrivebordet til at give et hurtigt overblik. Du kan samtidig også finde både helårs- og halvårs kalendere fra Mayland – lige efter virksomhedens behov.

FSC-mærkede Mayland kalendere – med tanke for miljøet

Produkter i træ og papir som er FSC-mærket er højkvalitets produkter med tanke for miljøet. Med en FSC-mærket Mayland kalender er du derfor garanteret, at kalenderen er produceret på en grøn og miljøvenlig måde i holdbare og slidstærke materialer.

Hvilken Mayland kalender er perfekt til din virksomhed?

Share
Comments are closed.