Ledelse og uddannelse er vejen frem til drømmejobbet

Ledelse og uddannelse er vejen frem til drømmejobbet

Gør dig selv klar til topstillingen (foto se-institute.dk)
Gør dig selv klar til topstillingen (foto se-institute.dk)

Arbejdsmarkedet har ændret sig markant fra nogle år siden. Konkurrencen er nemlig en helt anden i dag, end den var for 10, 20 eller 30 år siden. Vi lever i en verden, der i dag er endnu mere sammenkoblet, end den nogensinde har været før. Faktisk kan man godt sige, at verden er blevet mindre. Det er den selvfølgelig ikke rent geografisk, men på mange områder er verden i dag ikke særlig stor. Det tager to sekunder at ringe folk op i Kina, det tager 5 minutter at sende penge til en udenlandsk konto, og man kan komme stort set hvorhen man vil i hele verden på under et døgn. Havde man fortalt dette til folk for 150, 100 eller sågar 50 år siden, ville de have rynket på hovedet. Det betyder dog også, at konkurrencen om de ledige jobs er blevet globaliseret på samme måde som så mange andre dele, er blevet det.

På et omskifteligt arbejdsmarked skal man være omstillingsparat

Der er ikke nogen tvivl om, at man kan stille sig selv langt frem i jobkøen, hvis man sørger for at være omstillingsparat. Verden er nemlig enormt omskiftelig. Det betyder, at man skal være parat til at rejse, eller på andre måder lære nye ting løbende, hvis man vil holde sin arbejdskraft attraktiv. Det kan der komme mange finde oplevelser ud af, men det kan naturligvis også være hårdt.

Ledelse og uddannelse er vejen frem til drømmejobbet

Hvis man vil gøre sig selv attraktiv fremadrettet på arbejdsmarkedet, så er der god grund til at studere ledelse. Man kan få rigtig meget ud af en uddannelse med fokus på ledelse. Dygtige ledere er nemlig altid i høj kurs, og der er det lige meget, hvor man er fra, så længe man er dygtig til at løse sin opgave. Ledelse od uddannelse går hånd i hånd. En troværdig leder kan sine teorier, og er fagligt stærk.

Se på ledelse og uddannelse her

Share
Comments are closed.