Kurser, der giver dig ny appetit på arbejdslivet

Kurser, der giver dig ny appetit på arbejdslivet

Et godt kursus giver dig et nyt syn på tingene (foto viauc.dk)
Et godt kursus giver dig et nyt syn på tingene (foto viauc.dk)

Læring må gerne være en proces, der aldrig stopper. Hvis man tænker over det, så bruger vi mennesker en utrolig stor del af barn- og ungdom på at sidde på skolebænken, og det er en dejlig tid med masser af stimulans og nye oplevelser. Når vi er gennem uddannelsessystemet får vi et arbejde, og så skulle det måske være slut med at lære nyt.

Sådan skal det ikke være. Selvfølgelig bruger vi hver dag på at blive klogere gennem den erfaring, vi trinvist tilegner os, men det er nu alligevel ikke helt det samme som at modtage viden, der er tilrettelagt til en. Hvorfor standse lærdommen bare fordi vi kommer på arbejdsmarkedet? Alle kan have brug for at komme et smut tilbage på omtalte skolebænk og få opdateret deres viden. Enten inden for noget hel nyt, eller inden for et fag, som man interesserer sig for og måske allerede arbejder med.

Inspirerende kurser til dig, der er ledig

At tage kurser kan være en kæmpe gevinst fagligt såvel som personligt. Ny viden forstærker ens selvtillid, og når man har erfaring og kundskaber føler man sig mere værd. Og det er man også. På et arbejdsmarked der konstant udvikler sig er det vigtigt, at man som medarbejder ikke vælger at stå stille. Ved at udvikle sine kompetencer fagligt, socialt og personligt bliver man en stærkere spiller.

Det kan også være, at man har gået ledig i kortere eller længere tid, og så er det nærmest endnu mere vigtigt, at man tager skeen i den anden hånd og udfordrer sig selv inden for nye områder. Måske kan det blive vejen tilbage til jobmarkedet at tage et kursus, hvor man kan genfinde sig selv og sin faglighed.

Se et stort udvalg af kurser her: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/Sider/Kurser.aspx

Share
Comments are closed.