Keyhangers med firmalogo til konferencer eller kurser

Keyhangers med firmalogo til konferencer eller kurser

Keynhagers med firmalogo er en af de mest populære reklameartikler blandt virksomheder overhovedet. Det skyldes nok, at der er tale om en effektiv reklameartikel, som bliver set, og som er nem at tilføje sit logo på. Herudover er keyhangeres stykpris typisk lav.

Gør dit firmalogo synligt

Formålet med reklameartikler, uanset hvad de så består i, er at gøre sit firmalogo synligt. Sørger man for at dette er tilfældet, kan man også sørge for at firmaet i sin helhed forbliver ”i toppen” af forbrugernes bevidsthed. Målsætningen er naturligvis, at din virksomhed er den første, en forbruger kommer i tanker om, når vedkommende har brug for den service som den, din virksomhed kan tilbyde.

Taget dette i betragtning, er keyhangers en god reklameartikel, fordi indehaveren af den formentlig forholdsvis ofte vil have den fremme i det offentligt rum. Mange bruger sine nøgler flere gange dagligt, og en keyhangers formål er først og fremmest at holde styr på nøgler samt at gøre dem synlige, så de ikke bliver væk. Derfor vil dit firmalogo blive hevet med frem af lommen eller tasken, når nøglerne gør det og være meget synligt. Af denne grund er keyhangers en rigtig god reklameartikel at uddele i forbindelse med events, konferencer og lignende. Også keyhangerens lave stykpris gør den meget egnet.

Også til egne medarbejdere

Bruger I eksempelvis ID-kort eller lignende på arbejdspladsen, kan keyhangers med et firmalogo også være egnet i denne henseende. Giver du medarbejderne en keyhanger med deres ID-kort, kan du i højere grad sikre dig, at ID-kortene ikke bliver væk, hvilket ellers er noget, der kan være til stor gene i hverdagen.

Vælger du at bruge keyhangere på arbejdspladsen, er det særligt vigtigt, at du vælger en variant af en vis kvalitet og et slidstærkt materiale. Sikrer du dig ikke dette, kan båndet hurtigt blive flosset i kanterne ved dagligt brug, ligesom syninger kan gå op og lignende. Det kan derfor godt betale sig at investere i nogle gode keyhangers til medarbejderne, så de ikke skal udskiftes snart igen.

Vælg selv dit design

Keyhangers fås i mange forskellige afskygninger. De virksomheder, der fremstiller keyhangers til andre virksomheder, producerer og leverer dem som oftest i relativt store partier af flere hundrede styk. Derfor får du også mulighed for selv at tilpasse designet, så det passer til din virksomheds image.

Selve snoreren på keyhangeren fås i forskellige tykkelser. Måske har du set de tubeagtige designs, de af og til fås i, men du har helt sikkert set de klassiske bånd, som er det mest typiske design. Her er der plads til mere eller større tryk grundet båndets bredde.

De fleste keyhangere fås med en metalkrog, hvor nøgler, ID-kort eller lignende kan hænges. Desuden har nogle modeller en klips, der enten kan fjerne det lange bånd fra nøglerne, ID-kortet eller hvad man nu ellers har hængende på sin keyhanger. Der findes i øvrigt modeller med klips i nakken, som kan bruges til at åbne og lukke lykken, man bærer om halsen eller fastgør et andet sted.

Share
Comments are closed.