Hvorfor de fleste businessmænd har brug for et godt ur

Hvorfor de fleste businessmænd har brug for et godt ur

Hvis man er en rigtig forretningsmand, driver man forretninger med andre mennesker. Det er en selvfølgelighed for de fleste, at det vil indebære aftaler i form af planer og møder med forskellige partnere, konsulenter og så videre. Hvis man vil drive en forretning, må man altså også kunne finde ud af at disponere sin tid. Udover at der er en professionel og æstetisk dimension i at finde et ur, er der altså også en praktisk.

Bevidstheden om tiden

Når man har et ur på hånden, er man altid bevidst om, at tiden går. Det kan lyde banalt, men egentlig betyder det meget at have uret på sit håndled. Det er hele tiden til stede visuelt, og som person bliver man derfor automatisk mere bevidst om tiden. Vi har alle set forretningsmanden, der skæver til sit ur i forbindelse med en given aftale, som han må overveje, hvorvidt han kan nå. Man kunne selvfølgelig argumentere for, at det ville være fint at have uret på sin telefon, men hvis man tænker over det, giver det ikke det samme.

En telefon har alverdens notifikationer med sig på skærmen og er desuden ikke noget, som man hele tiden har om armen. Måske har man den hele tiden ved hånden, men det virker også distraherende – både for en selv og for menneskene omkring en. Derfor er den første gode grund til at erhverve sig et ur altså tiden og måden, hvorpå uret gør en mere bevidst omkring denne. Man kan ikke gentage det nok, ligesom en businessmand ikke kan have nok styr på det – og dette leder til det andet. På goldentimes.dk er der flere typer af stilede ure, der både vil resultere i bedre og mere naturlig omgang med tiden, men samtidig udviser mere professionalitet.

At vise klasse

Der er mange forskellige måder, man viser sin professionalitet på. En af dem er, at man ikke tropper op i badesandaler til et møde (medmindre man er nået så langt som Mark Zuckerberg). En anden er, at man kommer til tiden og overholder de fastsatte rammer i forhold til mødetid, afleveringsfrister og lignende.

Det andet er allerede omtalt i forbindelse med bevidstheden om tiden, og derfor vil det være væsentligt at forklare det første omkring udtrykket – selvom det måske kan virke umiddelbart. Man vil jo gerne fremstå som en troværdig forretningsmand, en som er noget værd og ikke bare er en amatør. Derfor betyder ens udseende noget, da det er førstehåndsindtrykket og måden, man bær sig selv – og deraf det, man repræsenterer. Hos www.goldentimes.dk kan man finde mange forskellige ure, der matcher og signalerer klasse. Det viser, at man har styr på sig selv og sit selskab. Desuden er et flot ur noget, der bidrager til hele udtrykket og deraf indtrykket, som man får af en person. Hvis der er en, der har Roskilde-armbånd siger det også noget, ligesom man vil tænke det er en særlig type, der går med et ordentligt og stiligt ur.

Share
Comments are closed.