Få den rigtige person til jobbet med search & selection

Få den rigtige person til jobbet med search & selection

At finde den rigtige person kan være altafgørende (foto nyboligerhverv.dk)
At finde den rigtige person kan være altafgørende (foto hansentoft.dk)

Er din virksomhed i udvikling eller er der brug for nyt blod, som kan sætte skub i tingene? Hvis du kan nikke genkendende til en af de nævnte ting, er det meget vigtigt, at du finder den helt rigtige mand eller kvinde til jobbet. Men hvordan kan man komme i kontakt med den rette person, hvis ens netværk ikke er så stort, eller hvis man ikke har så meget erfaring indenfor området med at finde og ansætte nye folk? Det kan jo være, at din virksomhed er forholdsvis ny, hvorfor du også selv er lidt grøn i det med hensyn til at ansætte folk. Men der findes en løsning, og den hedder search & selection.

Vigtigheden af at finde en person, som er i besiddelse af de rette kvalifikationer, er meget svær at beskrive med ord. Det kan være alfa og omega i forhold til at føre din virksomhed videre. Med search & selection kan du dog være sikker på, at den rette kandidat bliver fundet til jobbet, så du kan være forvisset om en høj kvalitet og blød overgang.

 

Search & selection er det gode valg

Virksomheder, som tilbyder search & selection, tilbyder meget ofte også en garanti for, at den kandidat, de fremviser, også er i stand til at varetage den pågældende post. Dermed kan du altså være mere tryg ved at overlade opgaven, så du i stedet kan koncentrere dig om andre ting.

Virksomheden analyserer både jobfunktionen og  selve kandidaten, så de kan finde et ’perfect match’. Alt i alt handler search & selection bare om at finde den rette person til jobbet. At finde en person, som du føler dig tryg ved og som er i stand til at hjælpe din virksomhed.

Læs mere om Search and Selection her

Share
Comments are closed.