Er du modig nok til at tage en EBA?

Er du modig nok til at tage en EBA?

EBA = Diploma in engineering business administration
EBA = Diploma in engineering business administration

Er du måske låst lidt fast i det, du arbejder med til hverdag? Det kan være en rigtig dårlig ting, for det betyder, at din livskvalitet bliver forringet betydeligt. Men med en ny uddannelse eller en udbygning af din nuværende uddannelse kan du måske gøre dit job lidt mere spændende. Hvad med en EBA? Er du modig nok til at tage sådan en spændende uddannelse med et hav af muligheder? Det er i hvert fald spændende. En EBA står for en diplomuddannelse i, som det så fint hedder på engelsk: Engineering Business Administration. Derfra kommer forkortelsen EBA. Læs videre her for mere information om den spændende uddannelse.

Det her kan du i din fremtid med en EBA

En EBA er en uddannelse for – som du nok allerede havde gættet – ingeniører, men faktisk også for maskinmestre og andre slags teknikere. Med en Engineering Business Administration – altså en EBA – bliver du uddannet i ledelse inden for dette felt, som du allerede er ekspert på. Det er altså det smarte med en Engineering Business Administration – stadig EBA’en. Du bruger de kompetencer, du allerede har opnået igennem et langt arbejdsliv, men du putter teorier ned over, så du kan give din viden og ekspertise videre til andre.

Er du klar til at tage en EBA? Så gør noget ved det nu

Du kan blive den næste, der går glæde af den gode uddannelse en EBA nu engang er. Du skal blot snakke med dit arbejde om muligheden, og så skal du finde et uddannelsessted, der kan tilbyde dig den EBA, du drømmer om. Sværere er det egentlig ikke. Men sæt dig mere ind i hele uddannelsen, inden du går for langt i processen.

Lær meget mere om den spændende EBA

Share
Comments are closed.