Der er mange former for uddannelse – eksempelvis et AMU kursus

Der er mange former for uddannelse – eksempelvis et AMU kursus

AMU Kursus hjælper dig med at lande et godt job (Foto: sondagsavisen.dk)
AMU Kursus hjælper dig med at lande et godt job (Foto: sondagsavisen.dk)

Èn af de ting, som Danmark som land betragtet er mest kendt for, er det stor udvalg af uddannelser, der er at finde. Den danske uddannelsessektor er enormt velfungerende. Som en del af sine borgerrettigheder man mulighed for at få sig en god uddannelse, og man kan endda få økonomisk støtte i form af SU imens. I dette indlæg vil vi gerne sætte fokus på en uddannelsesform, som man måske nogle gange kan have tendens til at glemme lidt. Sådan bør det ikke være, for et AMU kursus kan i høj grad være et stort skridt i karrieren, og det er noget, som mange kan gøre brug af.

Fakta om et AMU kursus

Et AMU kursus er kort sagt et korterevarende kursusforløb, der inkluderer både teori og praksis. Disse kurser er målrettet både ufaglærte og faglærte, og på den måde rammer de jo en meget bred potentiel målgruppe. Èn af de helt store ved AMU kurser er, at de kan tilrettelægges på både deltid og fuldtid. Det kommer selvfølgelig an på selve kurset og på uddannelsesinstitutionen, men i mange tilfælde er det muligt at tilpasse kursusforløbet til sin arbejdssituation.

Mange har oplevet, at de faktisk kunne tage et AMU kursus ved siden af deres arbejde og så få tildelt større ansvar på jobbet efterfølgende. For nogle har AMU kurser været en måde at skifte branche på, da de indbydes inden for stort set alle erhverv. Det er altså muligt at finde et kursusforløb, som passer til ens nuværende kompetencer eller interesser.

Du har mulighed for at tage et AMU kursus mange steder i landet. Hvis det er emner som markedsføring, ledelse, kommunikation og handel, som du er interesseret i, så skal du nok gå efter et erhvervsakademi med kurser på disse områder.

Få mere at vide om AMU kursus

eller læs flere artikler om kursus nedenfor:

Brug kurser til at komme videre i karrieren

Kurser, der giver dig ny appetit på arbejdslivet

Kurser giver dig hurtigt nye kompetencer

Share
Comments are closed.