De bedste teambuilding aktiviteter

De bedste teambuilding aktiviteter

På arbejdspladsen er det vigtigt, at der internt er en god kemi. Det er vigtigt, at der er plads til alle, og at I bruger hinandens forskelligheder som en styrke. For at ryste virksomheden sammen kan det være en god idé at lave nogle teambuilding aktiviteter. Internt kan I lære nye mennesker at kende på kryds og tværs af virksomheden. Desuden kan aktiviteterne sættes i forbindelse med det virkelige arbejdsliv, så I kan bruge det i praksis. Det er dog også vigtigt, at I får en sjov, anderledes og hyggelig dag sammen.

Opklar gåder og mysterier sammen

På arbejdspladsen kan der komme opgaver og udfordringer, som I sammen skal kunne løse. Hele arbejdspladsen kan derfor afholde en teambuilding dag i escape rooms. I rummene vil I netop møde gåder og mysterier, som sammen skal løses. Her skal I bruge hver jeres styrker for at slippe ud af rummet. Desuden styrker escape room også kommunikationsevnen blandt gruppen, da I skal kommunikere klart og tydeligt for at løse opgaverne.

Det er muligt at finde escape rooms, hvor op til 90 deltagere kan spille på samme tid. Hvis der er flere medarbejdere på arbejdspladsen, kan I spille over flere omgange. Der kan være mellem 3-6 deltagere i et rum, og grupperne kan derfor dyste mod de andre grupper. Når gruppen bliver lukket ind i et rum, har de 60 minutter til at løse opgaverne og slippe ud af rummet. De forskellige grupper kan altså dyste om at få en bedre tid end de andre grupper.

Overlevelsesturen styrker samarbejdet

Kollegaerne på arbejdspladsen kan for alvor lære hinanden at kende på en overlevelsestur. Der findes meget smuk natur i Danmark, som kan danne rammen for overlevelsesturen. Her kan I samarbejde om at bygge telte ud af presenning og pinde, I finder i naturen. Desuden skal der samarbejdes om at finde brænde til bålet, og der skal også laves mad over bålet. Det er en god måde at lære hinanden at kende på kryds og tværs af arbejdspladsen.

Der kan være en tendens til at finde sammen med de mennesker, som man kender godt i forvejen. På overlevelsesturen kan I desuden afholde små konkurrencer, hvor holdene blandes på kryds og tværs af arbejdspladsen. På den måde er medarbejderne tvunget til at lære nye mennesker at kende på en helt ny måde. Der kan dystes i konkurrencer som sækkevæddeløb, kims leg eller at bygge det højeste tårn af spaghetti og skumfiduser. Der er altså lagt op til mange teambuilding aktiviteter på overlevelsesturen.

Street food

Hvis teambuilding dagen både skal være hyggelig og sjov, kan I lave en dag med street food. Her inddeles arbejdspladsen i små grupper, hvor hver gruppe står for at lave en god ret mad. Hver gruppe kan få tildelt et land, som de skal inspireres af i deres ret. Det er en hyggelig samarbejdsøvelse, hvor medarbejderne lærer hinanden bedre at kende. Til slut mødes alle grupper til et stort sammenskudsgilde, hvor hvert land og ret præsenteres. Det er et socialt arrangement, som kan styrke fællesskabet på arbejdspladsen.

Share
Comments are closed.