Amu kurser hjælper dig i retning mod arbejdsmarkedet

Amu kurser hjælper dig i retning mod arbejdsmarkedet

Tag et kig på amu kurser hvis du synes der er langt til et job (Billede: Flickr.com)
Tag et kig på amu kurser hvis du synes der er langt til et job (Billede: Flickr.com)

Kurser kan noget, du ikke regner dem for. De kan hjælpe dig mere, end du tror, hvis du står udenfor arbejdsmarkedet. De er hurtige, effektive, propfyldte med indsigt, der udvider dine horisonter i flere retninger. Amu kurser er løsningen til dig, der befinder dig udenfor arbejdsmarkedet og gerne vil styrke din position i forhold til at komme tilbage i job – eller i job for første gang.

Amu kurser handler om at styrke dine egenskaber. Både menneskelige og faglige. Uanset om du er faglært eller ufaglært, så findes der kurser, der sættes perspektiv på din viden, spreder dine evner og hjælper dig til at træde ad nye stiger.

Amu kurser er tilrettelagt efter dine behov. Nogle er korte og intensive, andre er spredt ud over flere uger eller måneder. Hvordan et amu kursus skal være i forhold til dig, finder du ud af i forbindelse med, at du tilmelder dig.

Anderledes jobmuligheder

Vi står midt i krisetider. Det er skide surt. Jobs, der tidligere har været varetaget af danskere, bliver outsourcet til fjerne lande og tilbage står en skare af mennesker, der ikke har kvalifikationer til et anderledes former for jobs.

Det er ikke nogens skyld, men det handler om at omkvalificere sine faglige egenskaber. Det kan man på et amu kursus. Der findes et væld af forskellige former for kurser. Når du har gennemført et, så får du et eksamensbevis. På denne vis kan du samlet få flere kvalifikationer, eller du kan få den ene, som du stod og manglede for at blive ansat.

Amu kurser betales enten af jobcentre eller fra kursistens personlige lomme. Dette kommer an på, hvilken position du som kursist står i. Uanset hvad er kursernes priser overkommelige, og de giver i sidste ende et uundværligt udbytte. Amu kurser er din vej ind på arbejdsmarkedet.

Se udvalget af amu kurser her

Find Amu kurser her:

Med Amu kurser bliver du omstillingsparat

Der er mange former for uddannelse – eksempelvis et AMU kursus

Hvad indeholder et Amu kursus?

Share
Comments are closed.